Shadowing

Розумний будинок

Затінення

Управління ролетами, жалюзі, тентами без нових кабелів

csm_JalousieHeader_b373323aed
csm_frogRelay2-2_c33762bee9
frogRelay2-2 з двома релейними виходами (загалом 1200 Вт) та двома входами

 

Гнучке та просте управління жалюзі
Керуйте своїми жалюзі в цілій будівлі з будь-якого місця і пересувайте окремі жалюзі з кожної кімнати в окремі позиції. Також жалюзі можна керувати повністю автоматично, використовуючи функцію астро або визначені користувачем програми часу. І все це без додаткової проводки.
https://frogblue.unitop.ua/wp-content/uploads/2020/11/cropped-csm_frogblue-schlafen_271f2c082e-1.jpg
Блискавично швидке та безпечне спілкування з додатковим шифруванням frogblue та позначкою часу на секунду через Bluetooth®

 

Жодне бажання не залишиться нездійсненим
За допомогою системи frogblue усі штори можна пересувати в окремі положення, а планки можна регулювати. Порівняно зі звичайною установкою, кожен перемикач / кнопка може використовуватися, наприклад, для видачі центральної команди для управління жалюзі в масштабі всієї будівлі. Команди перемикання обмінюються бездротовим способом через "віртуальні кабелі" через Bluetooth®.
bluetooth
csm_Scenes_Wall2_414b102dd1
csm_frogDisplay_Scene_e404bb12b3
Сцени з функціями часу та астро можна індивідуально налаштувати для будинку та окремих кімнат

 

За допомогою вільно налаштованих сцен ви можете легко визначити, як слід встановлювати свої жалюзі. За бажанням у поєднанні з освітленням. Наприклад, коли Ви дивитесь телевізор, то жалюзі переміщуються у певне положення і відповідно затемнюють світло. Або розпочніть день із функції астро щодня при сході сонця, автоматично відкриваючи планки.
csm_Haus_bei_Nacht_mit_frogBox_b80f2b475b
Контроль за погодою

 

FrogBoxGPS вимірює зовнішню температуру та яскравість. Тож жалюзі автоматично опускаються, коли сонце нагріває кімнату, або піднімаються, коли є мороз. Наприклад додатково зовнішній монітор вітру може бути інтегрований через входи перемикачів. На випадок шторму жалюзі можна автоматично підніматимуться, а опускатися вручну.
Монітор для вітру
Монітор для вітру
frog